Menu Content/Inhalt
Home arrow Workshop: Gebak
Workshop: GEBAK PDF Afdrukken E-mail

Poster workshop : gebak

---------------------

KLIK HIER VOOR DE WORKSHOP DATA


In de kalender kunt u kiezen voor de datum waarop u de workshop wilt volgen.
Als u een account aanmaakt krijg ik ook uw juiste gegevens.

--------------------------------------------------------------------

Op veler verzoek een nieuwe workshop met gebruik van de oven. We gaan zoet gebak maken, mét een gistdeeg en zoals altijd veel ideeën voor variaties

-------- 

We zullen beginnen met een uitleg van de ingrediënten en het verloop van de avond.
Nu gaan we hard aan het werk. We maken het deeg voor de twee stuks gebak. We gaan vormen en laten rusten. Vullingen maken en vlechten. Bakken en versieren. Kortom, een hele gevarieerde avond!
-------- 

De workshop kost 35 euro, dit is inclusief alle benodigde materialen. U gaat naar huis met twee stuks gebak, klaar voor bij de thee of koffie. Maar het belangrijkste: de kennis en het gevoel!

Lokatie is onze gezellige molenwinkel in molen 'de 4 winden'. Adresgegevens en routebeschrijving kunt u vinden in de linker grijze balk.


Voor meer info kunt u mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken


Let op! Er is ruimte voor 6 personen. De workshop gaat door met minimaal 4 personen. Inschrijving is definitief. Wij verplichten u niet tot vooruitbetalen, maar verwachten wel dat u op de aangegeven datum aanwezig zal zijn. Aan het begin van de workshop zal betaling plaatsvinden.

Houdt u er rekening mee dat de handen vies worden. Het is handig om sieraden alvast thuis te laten.