Banaancake

€ 2,55

600 gram ~ U bakt een heerlijke cake met een zachte banaansmaak.

Toevoegen aan winkelwagentje

600 gram ~ U bakt een heerlijke cake met een zachte banaansmaak.

600 gram ~ U bakt een heerlijke cake met een zachte banaansmaak.

+ Recept

  • Oven niet voorverwarmen.
  • Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm., 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
  • Werkwijze: roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
  • Hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
  • Plaatsen in het midden van de oven. Ovenwarmte 150 °C (hetelucht 135°C) met een baktijd uan ca. 5 kwartier.
  • Na het bakken de cake zonder blik laten afkoelen op een rooster.

Deze cake is het lekkerst na een paar uur.

+ IngrediEnten

tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, dextrose, rijsmiddel E450 & E500, aroma.