Banaancake
€ 2,55
600 gram ~ U bakt een heerlijke cake met een zachte banaansmaak.
600 gram ~ U bakt een heerlijke cake met een zachte banaansmaak.
600 gram ~ U bakt een heerlijke cake met een zachte banaansmaak.
+ Recept
- Oven niet voorverwarmen.
- Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm., 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
- Werkwijze: roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
- Hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
- Plaatsen in het midden van de oven. Ovenwarmte 150 °C (hetelucht 135°C) met een baktijd uan ca. 5 kwartier.
- Na het bakken de cake zonder blik laten afkoelen op een rooster.
Deze cake is het lekkerst na een paar uur.
+ IngrediEnten
tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, dextrose, rijsmiddel E450 & E500, aroma.