Citroencake
€ 2,80
600 gram ~ Een cake met een lekkere frisse smaak door de echte citroenstukjes.
600 gram ~ Een cake met een lekkere frisse smaak door de echte citroenstukjes.
600 gram ~ Een cake met een lekkere frisse smaak door de echte citroenstukjes.
+ Recept
- Oven niet voorverwarmen.
- Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm. 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur
- Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
- Hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
- Plaats de cake in het midden van de oven.
- Bak de cake bij een ovenwarmte van 150°C (hetelucht 135°C) in ongeveer 75 minuten gaar.
- Laat hem afkoelen zonder blik op een rooster.
Deze cake is het lekkerst na een paar uur.
+ Ingrediënten
tarwebloem, suiker, citroenstukjes, tarwezetmeel, dextrose, rijsmiddel E450 & E500.