Eierpannenkoeken

€ 3,80

600 gram ~ Bijvoegen van 1 liter water (meer niet) en u hebt meer dan genoeg pannenkoekenbeslag voor een hele stapel pannenkoeken. Bevat bloem, melkpoeder en eipoeder in de juiste verhoudingen.

Toevoegen aan winkelwagentje

600 gram ~ Bijvoegen van 1 liter water (meer niet) en u hebt meer dan genoeg pannenkoekenbeslag voor een hele stapel pannenkoeken. Bevat bloem, melkpoeder en eipoeder in de juiste verhoudingen.

600 gram ~ Bijvoegen van 1 liter water (meer niet) en u hebt meer dan genoeg pannenkoekenbeslag voor een hele stapel pannenkoeken. Bevat bloem, melkpoeder en eipoeder in de juiste verhoudingen.

+ Recept

  • Doe het eierpannekoekmeel en een snufje zout in een schaal en voeg er al roerende 1 liter water aan toe, zodat u een mooi glad beslag krijgt.
  • Doe een stukje boter in de warme pan.
  • Een kleine pollepel beslag dun uit laten lopen en de pannekoek aan beide zijden goudbruin bakken.
  • Voor het bakken zonder bakwalm kunt u een half pakje boter laten smelten of 12 eetlepels sla- of zonnebloemolie verwarmen en dit door het beslag roeren. In dit geval bakken zonder boter in de pan te doen.

+ Ingrediënten

tarwebloem, melkpoeder en eipoeder.