Pionierscake
€ 3,15
600 gram ~ Cake met volle smaak door het kaneel.
Gemaakt met volkoren tarwemeel, rietsuiker en rozijnen.
600 gram ~ Cake met volle smaak door het kaneel.
Gemaakt met volkoren tarwemeel, rietsuiker en rozijnen.
600 gram ~ Cake met volle smaak door het kaneel.
Gemaakt met volkoren tarwemeel, rietsuiker en rozijnen.
+ Recept
Oven niet voorverwarmen.
- Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm., 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
- Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
- Hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
- Plaats de cake in het midden van de oven.
- Bak de cake bij een ovenwarmte van 150°C (hete lucht 135°C) in ongeveer 75 minuten gaar.
- Laat hem zonder blik afkoelen op een rooster.
Deze cake is het lekkerst na een paar uur.
+ Ingrediënten
volkoren tarwemeel, tarwebloem, rietsuiker. rozijnen, kruiden, rijsmiddel e450 & e500.