Tulband
€ 3,70
800 gram ~ Angstig royaal gevuld met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes. Een echte favoriet met kerst!
800 gram ~ Angstig royaal gevuld met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes. Een echte favoriet met kerst!
800 gram ~ Angstig royaal gevuld met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes. Een echte favoriet met kerst!
+ Recept
Oven niet voorverwarmen.
- Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde tulbandvorm van 22 cm doorsnede, 250 gr zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren, snufje zout en evt. scheutje melk. Alles op kamertemperatuur.
- Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
- Hierna 5 minuten opkloppen en de tulbandvorm vullen.
- Plaats de cake in het midden van de oven met een ovenwarmte van 150°C (heteluchtoven 135°C)
- Houdt een baktijd van 60-75 minuten aan.
- Zorg dat een prikker er schoon uitkomt.
- Laat zonder blik afkoelen op een rooster.
Deze cake is het lekkerst na een paar uur.
+ Ingrediënten
tarwebloem, suiker, dextrose, tarwezetmeel, zuidvruchten, rijsmiddel e450 & e500, aroma.