Vruchtencake

€ 3,25

700 gram ~ Royaal gevulde cake met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes.

Toevoegen aan winkelwagentje

700 gram ~ Royaal gevulde cake met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes.

700 gram ~ Royaal gevulde cake met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes.

+ Recept

Oven niet voorverwarmen.

  • Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm, 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
  • Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen, hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
  • Plaats de cake in het midden van de oven.
  • Bak de cake bij een ovenwarmte van 150°c (hetelucht 135°c) in ongeveer 75 minuten gaar.
  • Zonder blik afkoelen op een rooster.

Deze cake is het lekkerst na een paar uur.

+ Ingrediënten

tarwebloem, suiker, dextrose, tarwezetmeel, zuidvruchten, rijsmiddel e450 & e500, aroma.