Vruchtencake
€ 3,25
700 gram ~ Royaal gevulde cake met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes.
700 gram ~ Royaal gevulde cake met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes.
700 gram ~ Royaal gevulde cake met rozijnen, krenten, bigarreaux, sinassnippers en citroenstukjes.
+ Recept
Oven niet voorverwarmen.
- Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm, 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
- Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen, hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
- Plaats de cake in het midden van de oven.
- Bak de cake bij een ovenwarmte van 150°c (hetelucht 135°c) in ongeveer 75 minuten gaar.
- Zonder blik afkoelen op een rooster.
Deze cake is het lekkerst na een paar uur.
+ Ingrediënten
tarwebloem, suiker, dextrose, tarwezetmeel, zuidvruchten, rijsmiddel e450 & e500, aroma.