Moscovische taart

€ 3,15

600 gram ~ Als basis voor uw feesttaart, slagroomtaart of gebakje. Ook wel kapsel of biscuit genoemd.

Bakken zonder boter. Heerlijk luchtig en licht verteerbaar.

Toevoegen aan winkelwagentje

600 gram ~ Als basis voor uw feesttaart, slagroomtaart of gebakje. Ook wel kapsel of biscuit genoemd.

Bakken zonder boter. Heerlijk luchtig en licht verteerbaar.

600 gram ~ Als basis voor uw feesttaart, slagroomtaart of gebakje. Ook wel kapsel of biscuit genoemd.

Bakken zonder boter. Heerlijk luchtig en licht verteerbaar.

+ Recept

Voldoende voor 2 springvormen van 22 cm.

  • Oven voorverwarmen op 150°C (heteluchtoven 135°C)
  • Meng 300 gram van de mix, 4 eieren en 20 ml koud water en klop het geheel 7-8 minuten op de hoogste stand. Daarna 2 minuten op een lage snelheid.
  • Vul een ingevette bakvorm tot 2/3 vol en besprenkel met water tegen bolvorming.
  • Plaats de vorm in het midden van de oven en verhoog de temperatuur naar 175°C (heteluchtoven 160°C).
  • Bak de taart in ongeveer 30 minuten gaar. Een prikker moet er schoon uitkomen en de taart moet veerkrachtig aanvoelen.
  • Direct na bakken uit de vorm halen en laten afkoelen.

TIP: Als uw taart altijd inzakt nadat hij gaar is, zet de oven dan uit en laat de taart rustig 10 minuten afkoelen in de oven met de deur op een kier. Vervolgens verder laten afkoelen op een rek

+ Ingrediënten

suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator E472 & E477, rijsmiddel E450 & E500, glucosestroop, magere melkpoeder.