Scone's

€ 3,05

500 gram ~ voor circa 10 scones

Toevoegen aan winkelwagentje

500 gram ~ voor circa 10 scones

500 gram ~ voor circa 10 scones

+ Recept

  • Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
  • Doe de scone's mix in een kom en voeg hier 225 ml water aan toe.
  • Kneedt dit tot een egale gladde bol.
  • Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg daarop uit, een dikte van 2 cm.
  • Steek hieruit rondjes van 5-7 cm. Maar met een iets langere baktijd kun je het ook als 1 grote scone vormen.
  • Laat het deeg 20 minuten rusten.
  • Bestrijk ze voor het bakken met melk voor een mooie gouden glans.
  • Plaats ze in het midden van de voorverwarmde oven en bak in 15-20 minuten gaar.

+ Ingrediënten

tarwebloem, suiker, gemodificeerd zetmeel, plantaardige olie, yoghurt poeder (melk), tarwegluten, rijsmiddel e450 & e500, scharreleipoeder, aroma (melk), emulgator e472 & e482, zout, extract (wortelenzym), verdikkingsmiddel e466.