Scone's
€ 3,05
500 gram ~ voor circa 10 scones
500 gram ~ voor circa 10 scones
500 gram ~ voor circa 10 scones
+ Recept
- Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
- Doe de scone's mix in een kom en voeg hier 225 ml water aan toe.
- Kneedt dit tot een egale gladde bol.
- Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg daarop uit, een dikte van 2 cm.
- Steek hieruit rondjes van 5-7 cm. Maar met een iets langere baktijd kun je het ook als 1 grote scone vormen.
- Laat het deeg 20 minuten rusten.
- Bestrijk ze voor het bakken met melk voor een mooie gouden glans.
- Plaats ze in het midden van de voorverwarmde oven en bak in 15-20 minuten gaar.
+ Ingrediënten
tarwebloem, suiker, gemodificeerd zetmeel, plantaardige olie, yoghurt poeder (melk), tarwegluten, rijsmiddel e450 & e500, scharreleipoeder, aroma (melk), emulgator e472 & e482, zout, extract (wortelenzym), verdikkingsmiddel e466.