Stracciatellacake
€ 2,80
600 gram ~ Door de cake hebben we chocoladeschilfers gemengd.
600 gram ~ Door de cake hebben we chocoladeschilfers gemengd.
600 gram ~ Door de cake hebben we chocoladeschilfers gemengd.
+ Recept
Oven niet voorverwarmen.
- Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm, 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
- Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
- Hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
- Plaats de cake in het midden van de oven.
- Bak de cake bij een ovenwarmte van 150°C (hetelucht 135°C) in ongeveer 75 minuten gaar.
- Laat hem zonder blik afkoelen op een rooster.
Deze cake is het lekkerst na een paar uur.
+ Ingrediënten
Tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, cacao, dextrose, rijsmiddel e450 & e500, aroma.