Stracciatellacake

€ 2,80

600 gram ~ Door de cake hebben we chocoladeschilfers gemengd.

Toevoegen aan winkelwagentje

600 gram ~ Door de cake hebben we chocoladeschilfers gemengd.

600 gram ~ Door de cake hebben we chocoladeschilfers gemengd.

+ Recept

Oven niet voorverwarmen.

  • Benodigd: 1 ingevette en gepaneerde cakevorm van 30 cm, 250 gram zachte boter (niet gesmolten), 5 flinke eieren en een snufje zout. Alles op kamertemperatuur.
  • Roerend in gedeelten alle ingrediënten vermengen.
  • Hierna 5 minuten opkloppen en de cakevorm vullen.
  • Plaats de cake in het midden van de oven.
  • Bak de cake bij een ovenwarmte van 150°C (hetelucht 135°C) in ongeveer 75 minuten gaar.
  • Laat hem zonder blik afkoelen op een rooster.

Deze cake is het lekkerst na een paar uur.

+ Ingrediënten

Tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, cacao, dextrose, rijsmiddel e450 & e500, aroma.